28o

Успішна реалізація на Прикарпатті урядових програм «Власна справа» та «Грант для ветеранів»

  • 2024.08.14 08:56
    • Громада
  • 39

Від початку року позитивні рішення Державного центру зайнятості щодо надання коштів мікрогранту на започаткування або розвиток власної справи вже отримали 459 жителів Прикарпаття, в тому числі 18 внутрішньо переміщених осіб. Після отримання коштів мікрогранту дані особи створять 925 робочих місць. 

Щодо реалізації програми з надання грантів на створення або розвиток власного бізнесу для ветеранів та членів їхніх сімей «Грант для ветеранів», то від початку року вже 52 заявники з Івано-Франківщини отримали позитивне рішення Державного центру зайнятості щодо надання їм коштів гранту. Серед отримувачів гранту 33 учасники бойових дій та 19 дружин ветеранів. Після отримання коштів гранту дані особи створять на Прикарпатті 116 нових робочих місць.

Нагадуємо, що урядовий проєкт «єРобота» включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць. Отримати мікрогрант/грант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду такої діяльності. Обов'язковою умовою надання коштів є створення 1-2 робочих місць залежно від суми мікрогранту/гранту.

Консультації з питань сфери зайнятості, зокрема щодо процедури подання заявки та отримання грантів ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

 (0342) 72 21 00

Інші новини