11o

Перший тур конкурсу «Учитель року – 2022» завершено! Вітаємо лауреатів!

  • 2022.02.08 08:32
    • Освіта
  • 1130

     Завершено І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022». Калуську ТГ представляло 6 педагогів у таких номінаціях: «Основи правознавства», «Біологія», «Музичне мистецтво», «Інформатика».

     Змагання організовано у два етапи: відбірковий та фінальний. У першому учасники відповіли на тестові запитання щодо володіння теоретичним матеріалом та навичками практичної роботи з предмета.

    У фінальному етапі на конкурсантів очікували нелегкі випробування. Одним із них став «Методичний практикум», у ході якого педагоги продемонстрували предметно-методичні вміння зі свого фаху. Власними ідеями, методами і прийомами роботи вчителі поділилися, провівши майстер-клас. Традиційним, звичайно, щороку, є проведення уроку, яке цьогоріч було нетиповим. У зв’язку з дистанційною формою навчання конкурсанти представили на розгляд журі онлайн-урок у записі.

     Нам приємно вітати сьогодні лауреатів конкурсу «Учитель року – 2022», а саме: Христину Кіраль, учителя інформатики Калуського ліцею №5, Оксану Розвору, учителя музичного мистецтва, Ірину Кулик, учителя біології Калуського ліцею №1. Дипломантами стали Лідія Іляш, учитель інформатики  Калуського ліцею ім. Д. Бахматюка, та Оксана Німак, учитель правознавства Калуського ліцею №1.

    Переконані, що кожен із Вас у всі випробування вклав частинку серця, тепло душі та позитивний настрій, продемонстрував високу ерудицію, професіоналізм і креативність.

    Нехай обраний вами шлях приносить радість, успіхи, а кожен день наближає до нових звершень у професії. Бажаємо вам добра і здоров’я, щастя і миру, успіхів і удачі в усіх починаннях. Примножуйте й надалі творчі здобутки, які матимуть продовження у вихованцях.

Інші новини