14o

Голова правління ГС "Прикарпатський промисловий кластер" Наталія Захарова відвідала португальське місто Візеу.

  • 2023.09.10 10:20
    • Громада
  • 307

Нещодавно за дорученням міського голови Калуша Андрій Найди, голова правління ГС «Прикарпатський промисловий кластер» Наталія Захарова відвідала португальське місто Візеу. 

Метою візиту до Португалії було налагодження комунікації задля майбутньої співпраці та тривалого процесу побратимства між Калушем та містом Візеу. 

Протягом трьох днів, 4-6 вересня, Голова Кластеру відвідала ряд зустрічей із представниками муніципалітету Візеу, представниками бізнесу та науковцями. 

Зокрема: з президентом міської ради Fernando Ruas, радником культури і туризму Leonor Barata, віце-президентом Політехнічного інституту Візеу (ІПВ) Жоао Вінхасом, віце-президентом з міжнародних відносин Сусаною Аманте та координатором Служби зовнішніх зв'язків Хеленою Родрігес. 

В ході зустрічей Наталія Захарова презентувала переваги Калуша, як індустріального регіону, ознайомила з різноманітними виробничими пропозиціями та розповіла про перспективи видобутку та виробництва калійних добрив у нашій громаді.

- Всі були приємно здивовані, що попри війну в Україні ми продовжуємо розвиватися у промисловій галузі, - підсумував Андрій Найда. - Дякую президентові міської ради міста Візеу Fernando Ruas, представникам муніципалітету міста, представникам бізнесу та науковцям за успішний взаємозв’язок та готовність до співпраці! Щиро вірю, що невдовзі наші міста об’єднаються на шляху економічного та культурного розвитку, що приведе до успішно реалізованих спільних проєктів.

Інші новини