14o

Продовжуються інтенсивні навчання добровольчого формування Калуської міської територіальної громади

  • 2023.09.04 16:11
    • Громада
  • 170

 Створене понад рік тому добровольче формування Калуської міської територіальної громади продовжує інтенсивні навчання. Регулярно щотижня під керівництвом досвідчених інструкторів відбуваються теоретичні і практичні заняття на відкритій місцевості з багатьох дисциплін: тактичної медицини, інженерно-саперної справи, тактичної, вогневої підготовки.

Послуговуючись відповідними засобами доровольці опановують будову різних типів стрілецької зброї, гранатометів, мін, ручних гранат; вивчають прийоми та способи дій солдата в бою, ази керування дронами тощо. У країні, де триває війна, такими заннями повинен володіти кожен дорослий – аби бути готовим до захисту своєї громади від ворожої агресії. Членів ДФТГ можуть залучати до охорони та оборони важливих об’єктів, комунікацій, критичної інфраструктури на території своєї громади, долучати до заходів правового режиму, спрямованих на підвищення рівня обороноздатності держави. 

Добровольче формування Калуської міської територіальної громади продовжує набір до своїх лав. Членом добровольчого підрозділу може стати мешканець чи мешканка громади віком від 18 років. Консультація щодо питань вступу, умов контракту, графіків навчань за тел.: 050 433 57 71. Запис здійснюється щоденно з 10:00 до 15:00 за адресою: м. Калуш, вул. Січинського, 7.

Інші новини