21o

У селі Копанки попрощалися із полеглим Героєм Богданом Федорівим

  • 2024.08.17 18:47
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 25
Захисник Богдан Федорів народився 1980 року в селі Копанки, де й пройшло його дитинство. Після закінчення школи одразу почав працювати, закінчив курси для трактористів. У чоловіка були проблеми зі здоров’ям – поганий зір, що ставало йому на заваді в роботі. Пізніше пішов працював на будівництво, а згодом - у транспортну фірму
Незважаючи на труднощі зі здоров’ям, мужній Захисник став на захист рідної Батьківщини. Із червня 2024 року упродовж місяця Богдан Федорів проходив навчання на одному з полігонів. А вже в липні прибув на Донеччину.
Герой гідно та самовіддано служив водієм-електриком електротехнічного відділення інженерного взводу батальйону матеріального забезпечення однієї з військових частин.
Під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність Батьківщини 12 серпня, на превеликий жаль, Воїн загинув, отримавши численні поранення коли прикривав собою побратимів.
Рідні Захисника сподівалися, що він скоро повернеться додому. Сестра полеглого Ольга, тиждень перед загибеллю брата відвідувала його. Богдан посміхався та казав, що все буде добре. Але, на жаль, цього не сталося.
Сьогодні рідні, близькі, побратими, друзі та скорботна громада провели Героя в останню путь до місця вічного спочинку на кладовищі в рідному селі Копанки.
Низький уклін полеглому Захисникові за жертовний подвиг, щирі співчуття рідним Воїна.
Вічна пам'ять та слава Герою Богданові Федоріву!
Інші новини