9o

У селах Калуської громади щодня працюють для досягнення Перемоги!

  • 2022.07.26 15:58
    • Старостинські округи
  • 354

В кожному зі старостинських округів нашої громади ні на день не припинялась робота щодо підтримки Збройни Сил України, збору коштів для допомоги військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам.

    Голиняни, які з перших днів повномасштабного вторгнення росії організувались при храмі Покрови Пресвятої Богородиці, виготовили 8299 упакувань сухих борщів, а це 80000 порцій, які після виготовлення зберігаються в храмі і передаються воїнам, що захищають нашу країну на передовій.   

   Мешканці Тужилівської громади на постійній основі працюють для допомоги нашим захисникам- плетуть сітки та збирають продукти харчування (в тому числі різні солодощі) й інші необхідні речі, які нещодавно відправили бійцям Карпатської Січі.

   У Пійлівській громаді нещодавно передали підрозділу, в якому служить односельчанин, повнопривідний автомобіль з різним реманентом - "надцять ЯЩИКІВ геть різної випічки; купу консерв, а вареники, пельмені, голубці - ВІДРАМИ! І ще всякого корисного і ще й на бензину зверху!" - написав слова подяки за підтримку один з воїнів.

   Низький уклін та вдячність кожному мешканцю громади за невпинну працю для підтримки наших захисників. Разом наближаємо Перемогу!

Інші новини