11o

У реабілітаційному центрі "Джерело" з’явився твердопаливний котел, наданий швейцарським благодійним фондодм «Terre des hommes»

  • 2022.10.24 14:05
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 279
  З перших днів повномасштабного військового вторгнення росії в Україну у реабілітаційному центрі «Джерело» приймають внутрішньо переміщених осіб та евакуйовані сім’ї загиблих наших захисників з територій, де ведуться активні бойові дії. Тут для них безоплатно забезпечують належні умови проживання, харчування та психологічну підтримку. Загалом у «Джерелі» постійно проживає до 30 осіб. Для українців, які втратили житло і не мають, на жаль, куди повернутися, це дуже потрібна допомога.
   А з приходом холодів виникла потреба в обігріві приміщення. Тож до міської ради з проханням про допомогу звернувся Микола Федорів, власник «Джерела».
   На прохання про допомогу відгукнувся швейцарський благодійний фонд «Terre des hommes». Завдяки заповненій аплікаційній формі на отримання допомоги головним спеціалістом міської ради Мар’яною Думенко, надано кошти в сумі 210 тис. грн на придбання необхідного обладнання для створення належних умов проживання переселенців.Станом на сьогодні вже з’явився твердопаливний котел, який незабаром буде підключено, а ще очікують на 2 електричні плити та бойлер.
 Микола Федорів, який сам є учасником бойових дій в зоні АТО (ООС), ще з 2014 року у власній садибі займається реабілітацією та психологічною підтримкою наших воїнів.
   Щира вдячність донорам та нашим мешканцям, які спільними зусиллями допомагають тим, хто потребує.

Інші новини