12o

У рамках проєкту “СПІЛЬНО. Соціальні послуги

  • 2023.09.25 08:15
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 130

          Впродовж тижня працівниками Калуського міського центру соціальних служб Уляною Бялик, Василиною Кашівською та Мар’яною Чижевською, спільно з педагогічними працівниками, проведено ряд заходів на базі Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “СПІЛЬНО”*.

         Зокрема з нагоди Дня рятувальника, 19 вересня проведено заняття з правил безпеки для учнів 6 класу, за участю інспекторів відділу запобігання надзвичайним ситуаціям  Калуського районного управління ГУ ДСНС в Івано-Франківській області  Тетяни Романович і Ростислава Романовича. Інспектори ознайомили дітей з правилами пожежної та мінної безпеки та правилами користування речами, призначення яких вони не знають, розповіли та наочно продемонстрували, як виглядають вибухонебезпечні предмети, повідомили яких правил безпечної поведінки слід дотримуватися, проінформували за яким номером слід звертатися, у випадку  небезпечної для життя ситуації.

         З нагоди Міжнародного дня Миру, який щорічно відзначається 21 вересня, проведено інтерактивні бесіди за участю учнів 4-х класів на тему:  «Усі ми прагнемо миру», на якій діти мали змогу взяти участь у цікавій вікторині, висловити власні думки стосовно самого поняття “мир”, а також  власноруч виготовити  композиції із паперових голубів як символів миру та духовного розвитку нації.  Діти старанно розмальовували, вирізали, клеїли оформляли. На завершення заняття всі бажали один одному здоров’я, щастя, миру і спокою в Україні.

        На завершення тижня, проведено заняття морально-етичного спрямування на тему: “Дружні стосунки між щколярами” з переглядом відеоматеріалу  до теми, за участю учнів 1 і 2 класів груп продовженого дня. Школярі з захопленням виконували запропоновані їм завдання, брали активну участь в обговоренні теми, виконуючи вправу “Дерево дружби”, бажали один одному миру, взаєморозуміння і вірних друзів.

        Запрошуємо всіх до подальшої активної СПІЛЬНОЇ взаємодії!

        Нагадуємо, що #Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”

Інші новини