24o

У рамках проєкту “СПІЛЬНО. Соціальні послуги

  • 2023.05.19 15:35
    • Соціальна сфера
  • 318

          Впродовж тижня працівниками Калуського міського центру соціальних служб Василиною Кашівською та Мар’яною Чижевською, спільно з соціально-психологічною службою школи та педагогічними працівниками, проведено ряд заходів на базі Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “СПІЛЬНО”*.

         Зокрема з нагоди Міжнародного дня сім’ї, який щорічно відзначається 15 травня, проведено інтерактивну бесіду, з метою популяризації сімейних цінностей, за участю учнів 1 класу на тему:“Я і моя сім’я”, на якому діти мали змогу виготовити вітальні листівки для рідних, за допомогою заздалегідь підготовлених шаблонів. Малята старанно розмальовували, вирізали, клеїли оформляли листівочки, щоб привітати своїх рідних.

         З нагоди Дня вишиванки, який щорічно відзначається у третій четвер травня, проведено інтерактивну бесіду на тему: “А над світом українська вишивка цвіте”, за участю учнів 1 та 3 класів групи продовженого дня. Захід проводився метою привернення уваги до важливості підтримання традицій українського народу. Діти мали змогу переглянути цікавий відеоматеріал про історію виникнення свята, національні традиції, символіку української вишивки, виготовили листівки на національно-патріотичну тематику з використанням різних елементів та видів орнаменту вишивки.  

        На завершення тижня, проведено заняття з національно-патріотичного виховання на тему: “Україна – це ми!”, за участю учнів 4 класу. Школярі з захопленням виконували запропоновані їм завдання, брали активну участь в обговоренні теми. Виконуючи вправу “Клубочок побажань”, бажали один одному миру та якнайскорішої перемоги.

        Всі учасники зустрічей отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень. Запрошуємо всіх до подальшої активної СПІЛЬНОЇ взаємодії!

        Нагадуємо, що #Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”

Інші новини