14o

У рамках проєкту “СПІЛЬНО. Соціальні послуги"

  • 2024.01.26 13:21
    • Громада
  • 78

  Впродовж тижня працівниками Калуського міського центру соціальних служб Уляною Бялик та Василиною Кашівською, спільно з педагогами Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “СПІЛЬНО”*  проведено ряд тематичних заходів.

  Зокрема, з нагоди Дня Соборності України, який щорічно відзначається 22 січня, проведено заняття з національно-патріотичного виховання для учнів 2-х класів на тему: “Україна – це ми!”, на яких діти мали змогу поринути у сторінки давньої історії України, переглянути цікавий відеоматеріал до теми, взяти участь у вікторині, висловити власні думки стосовно самого поняття “мир”, а також  власноруч виготовити  композиції із паперових голубів як символів миру та духовного розвитку нації.  Діти старанно розмальовували, вирізали, клеїли, оформляли, підписували листівки, адресовані Захисникам України. На завершення занять всі бажали один одному здоров’я, щастя, миру та довгоочікуваної перемоги України!...

  Нагадуємо, що #Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”.

Інші новини