26o

У рамках проєкту "СПІЛЬНО"

  • 2023.05.12 13:55
    • Соціальна сфера
  • 245

   11 та 12 травня 2023 року працівниками Калуського міського центру соціальних служб, спільно з соціально-психологічною службою школи та педагогічними працівниками, проведено ряд заходів на базі Калуського ліцею № 7, де облаштована Дитяча точка “Спільно”. Зокрема, інтерактивну бесіду з нагоди Дня Матері на тему: “Мама – найкраща людина у світі!”за участю учнів 2 класу та профорієнтаційну бесіду на тему: “Мій вибір – життєвий успіх”, за участю учнів 11 класу.

   Другокласники брали активну участь у занятті, говорили про роль матері в житті кожної дитини, переглядали відеоролик “Притча про маму” та влвсноруч виготовляли вітальні листівки для своїх матусь до Дня Матері, який відзначатиметься в другу неділю травня.

  З учнями 11 класу продовжили розгляд профорієнтаційної теми, наголосили, наскільки важливу роль відіграє усвідомлений вибір професії, визначення свого місця у суспільстві, вміння бачити реальні перспективи, планувати та досягати своїй цілей, розглянули опитувальник самооцінки схильностей до різних типів професійної діяльності, наголосили на необхідності врахування власних інтересів, нахилів, здібностей з метою виявлення їх відповідності обраній професії. 

   Гагадуємо, що #Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”

Інші новини