17o

У рамках проєкту “Спільно. Соціальні послуги для сімей в громаді"

  • 2022.12.14 09:12
    • Громада
  • 201

           7-8 та 13 грудня 2022 року працівниками Калуського міського центру соціальних служб Василиною Кашівською та Мар’яною Чижевською, проведено соціально-педагогічні заняття з використанням рухливих ігор “Україна – це ми!” та “Творити добро значить бути щасливим”, у рамках проєкту “Спільно. Соціальні послуги для сімей в громаді”, що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, за участю учнів першого, другого та п’ятого класів Калуського ліцею № 7, на базі якого облаштовується стаціонарна (інтегрована) точка “Спільно”.

          Точка “Спільно” – це дружній для дитини простір, де надаватимуться послуги психосоціальної підтримки, проводитимуться різні розвиваючі заняття, рухливі ігри. Точка покликана об’єднувати організації, які працюють у сфері дитинства, з метою допомоги сім’ям з дітьми та забезпечення психосоціальної підтримки.

          Маленькі школярики охоче йшли на контакт, з захопленням виконували запропоновані їм завдання, брали активну участь у іграх. Всі учасники заходів отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень від зустрічі.

          Проєкт буде направлений на надання психосоціальної підтримки дітей через дружні до дітей простори та мобільні команди, підтримку батьків та посилення їх спроможності піклуватись про дітей в умовах війни, тому, запрошуємо всіх до СПІЛЬНОЇ активної взаємодії!

 

Інші новини