26o

У рамках проєкту "СПІЛЬНО . Соціальні послуги"

  • 2023.05.05 14:20
    • Соціальна сфера
  • 191

   3 та 4 травня 2023 року практичним психологом Калуського міського центру соціальних служб Аліною Абрамець та фахівцем із соціальної роботи Василиною Кашівською, спільно з педагогічними працівниками Калуського ліцею №7, де облаштована Дитяча точка “Спільно”, проведено профорієнтаційні заходи на теми: «Мій вибір – життєвий успіх», “Моя професія – моє майбутнє!”, за участю учнів 9-х та 11-х класів. 

  Самостійний вибір професії - це «друге народження людини», адже від того, наскільки правильно обраний життєвий шлях, залежить суспільна цінність людини, її місце серед інших, задоволеність роботою, фізичне і психічне здоров'я, радість і щастя. В ході проведення профорієнтаційних бесід, фахівці акцентували увагу школярів на важливості усвідомленого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві, вмінні бачити реальні перспективи, планувати та досягати своїй цілей, розширили уявлення про різноманітний світ професій та вимоги, які ставляться до людини як спеціаліста, наголосили на необхідності врахування кожним учнем власних інтересів, нахилів, здібностей з метою виявлення їх відповідності обраній професії. 

   Нагадуємо, що #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги», впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.

Інші новини