13o

У приміщенні центру художньої творчості дітей, молоді та юнацтва провели відкриття VI СУМівської спартакіади – спортивно-інтелектуальний змаг «Молодіжний Авангард»

  • 2021.10.01 14:28
    • Актуально
    • Спорт
  • 315

Управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту міської ради спільно з Калуською міською організацією «Спілка української молоді в Україні» ім. С.Бандери 01 жовтня 2021 року в приміщенні центру художньої творчості дітей, молоді та юнацтва провели відкриття VI СУМівської спартакіади – спортивно-інтелектуальний змаг «Молодіжний Авангард». В спартакіаді прийматимуть участь СУМівські команди міст Львова, Стрия, Тернополя, Києва та Калуша.

          З вітальним словом на відкритті спартакіади виступили заступник міського голови Надія Гуш та керуючий справами виконкому Олег Савка, які нагородили грамотами міського голови представників Калуської міської організації «Спілка української молоді в Україні» ім. С.Бандери та вручили організації шахи. Також міська влада профінансувала витрати на друк нагородних грамот і подяк учасникам та придбання спортивного інвентарю для проведення спартакіади.

          Спартакіада триватиме з 01 по 03 жовтня 2021 року на базі комплексу ТзОВ «Ресурс-ІФ» в с. Вістова, Калуської територіальної громади. Спартакіада передбачає собою командні змагання з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, дартсу, кульової стрільби, шахів, шашок, перетягування линви і теренової гри «Зміїні бої».

Інші новини