20o

З прийдешнім храмовим празником привітали парафію УГКЦ Святого Андрія Первозванного

  • 2021.12.12 19:06
    • Громада
    • Культура
  • 397

12 грудня 2021 року, в переддень святого Андрія Первозванного, міський голова Андрій Найда, перший заступник Мирослав Тихий, керуючий справами виконавчого комітету Олег Савка привітали парафіян та настоятеля УГКЦ Святого Андрія Первозванного отця МИКОЛУ КРУШЕЦЯ з прийдешнім святом! Адже каплиця була освячена саме на свято Андрія 13 грудня 1998 року.

Андрій Найда зазначив, що Калуська громада може пишатися таким духовним наставником, в доробку якого надзвичайно багато благочинних справ, ініціатив та волонтерства. З благословення Миколи Крушеця при храмові здійснюється духовне становлення юного покоління у молодіжній організація «Українська молодь – Христові». Спільними зусиллями тут готують вистави, організовуються табори «Веселі канікули з Богом» та багато всього цікавого і потрібного. При храмі діє мирянська спільнота «Матері в молитві». А осередок «Карітасу» опікується людьми з особливими потребами, проводячи гурткові заняття, тренінги, заходи дозвілля.

На сьогодні на місці найстарішої в місті каплиці з 300-ою річницею історії зводиться новий храм, в якому зможуть знайти духовний прихисток усі бажаючі. Очільник громади вручив отцю Миколі сертифікат на суму 10 тис. грн на розбудову нової церкви. Дай, Боже, здоров’я міцного духовному наставнику Миколі Крушецю, усім парафіянам та многая літ!

Інші новини