17o

У нас добра новина – Калуський ліцей № 3 повністю переходить на очну форму навчання!

  • 2023.02.07 13:23
    • Освіта
  • 219

   До цього школа не мала такої можливості, позаяк укриття, яким користувалися до сьогодні, не могло розмістити всіх учнів одночасно і діти фактично навчалися через день очно та дистанційно.
   А вирішити цю проблему вдалося завдяки ініціативності небайдужих людей, зокрема й батьків ліцеїстів. Саме так, бо з пропозицією щодо облаштування повноцінного укриття в підвальному приміщенні будинку (дислокацію не вказуємо із зрозумілих причин) до директора ліцею Михайла Коротича звернулася керівник ОСББ. Ідея полягала в тому, що ОСББ надає в користування ліцею приміщення, змінивши його перепланування, а відтак – спільними зусиллями батьків, вчителів та влади провести всі необхідні роботи з облаштування укриття.
   Робота закипіла – розчищали, вивозили, ґрунтували, білили… Результат не забарився – 220 м2 повноцінного укриття, яке може розмістити одночасно 380 школярів, в розпорядженні ліцею. А буквально вчора спеціально уповноважена комісія обстежила упорядковане приміщення і надала позитивний висновок щодо його експлуатації.

Міський голова Андрій Найда на своїй сторінці у Facebook: "Щиро дякую людям, які на ділі проявляють свою громадянську позицію, долучаються до реалізації соціально значущих проектів не тільки словами, а й реальними вчинками.".

Інші новини