27o

У місті Дубно відбулися офіційні заходи з нагоди 921-ї річниці заснування міста

  • 2021.08.04 08:00
    • Громада
    • Економіка
  • 548

2 серпня 2021 року у місті Дубно відбулися офіційні заходи з нагоди  921-ї річниці заснування міста. На запрошення міського голови Василя Антонюка участь в офіційних заходах взяла делегація з Калуської міської ради під головуванням міського голови Андрія Найди, у складі начальника відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста міської ради Олега Кузіва, головного спеціаліста відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяни Сеньків та члени правління громадської організації «УФРА» Наталія Захарова і Сергій Гумінілович.

Представники делегації побували у Дубенській міській раді, де поспілкувались із міським головою та його заступниками. У ході зустрічі представники обох громад обмінялися досвідом у питаннях грантової та інвестиційної діяльностей, підприємництва, соціально – економічного розвитку,  практичних моментів у їх втіленні, тощо.

 

Також в межах візиту відбулася зустріч з місцевим бізнесом Дубно в особі голови громадської організації «Перспектива підприємництва» Юрія Єрмолаєва. Напрацьовано дорожню карту подальшої співпраці між бізнес-середовищами наших громад.

З метою подальшої співпраці делегацією Калуської міської територіальної громади запрошено керівництво Дубенської міської ради та представників бізнесу відвідати нашу громаду.

Інші новини