14o

У «МІНЕРЛЕНДІ» стартувала ІІ табірна зміна

  • 2024.08.05 13:39
    • Громада
  • 39

Для багатьох наймолодших мешканців Калуської громади літні канікули найбільше асоціюються з «Мінерлендом».

Так було торік, так є ї зараз! Найвеселіші розваги, найзмістовніша програма, найкращий відпочинок. Най-, най-, най-...

Сьогодні,5 серпня, стартувала чергова табірна зміна. Упродовж 2 тижнів ще 150 юних калушан, серед яких 50 – дітки військовослужбовців та полеглих Героїв, будуть оздоровлюватися в «Мінерленді». Привітати дітей і побажати їм вдалого таборування прийшов міський голова Андрій Найда разом зі своєю заступницею Надією Гуш. «Усі ми переконані, що ІІ зміна табору буде не менш цікавою, ніж перша.

Адже творча, активна та креативна команда ПК «Мінерал» знову підготувала для відвідувачів табору чимало цікавих активностей. Планується багато ігор, квестів, екскурсій та інших заходів, що точно будуть корисними для юних мінерлендівців,» - впевнений Андрій Найда. Активний відпочинок потребує доброго харчування.

Саме про це вже вдруге подбає команда кафе «Кукурудза». У закладі готували страви для таборувальників І зміни, продовжують і для ІІ. Щира подяка донорам, які посприяли у фінансуванні пільгових місць, - народному депутатові України Едуардові Прощуку, релокованим у Калуську громаду підприємствам «Моторімпекс» та «Акваізол». І, безумовно, найкращих слів заслуговують працівники ПК «Мінерал» - за ще одне захоплююче літо для калуської малечі!

Інші новини