34o

У краєзначому музеї Калущини відбулась творча зустріч з Олегом Малярчуком

  • 2021.06.07 16:46
    • Культура
  • 269
6 червня у краєзначому музеї Калущини комунального закладу "Музейно-виставковий центр Калуської міської ради" відбулась творча зустріч з Олегом Малярчуком з нагоди 55-ліття від дня народження та 30-річчя науково-краєзнавчої діяльності.
  Олег Малярчук – доктор історичних наук, краєзнавець, волонтер музейної справи, професор Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу, член Спецради із захисту дисертацій Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, член управління Національної спілки краєзнавців України, а також член Ради Івано-Франківського об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка.
   Олега Малярчука було нагороджено почесною грамотою міського голови Андрія Найди та срібним значком «Калуш» за вагомий внесок у дослідження, розвиток і популяризацію Калушезнавства та активну життєву позицію. Окрім цього історик отримав від Національної спілки краєзнавців України звання-відзнаку почесного краєзнавця Прикарпаття.
   Привітали ювіляра заступники міського голови Надія Гуш та Богдан Білецький, а також Ігор Райківський, Андрій Королько, Олег Єгрешій, Михайло Косило, отець Федір Мороз та інші. 
   Поетичним словом ювіляра торкнулись Богдан Сімків та Іван Ткачик.
Інші новини