9o

У Калуську міську раду завітала Мар’яна Табаркевич – посадовиця муніципалітету міста Ленцбург, що в Швейцарії (Lenzburg, Switzerland).

  • 2023.04.20 17:12
    • Актуально
    • Соціальна сфера
    • Економіка
  • 391
    1100 франків, які треба конвертувати у позитивні емоції дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах.
   Саме з такою метою зі спеціальним візитом до Калуської міської ради завітала Мар’яна Табаркевич – посадовиця муніципалітету міста Ленцбург, що в Швейцарії???????? (Lenzburg, Switzerland).
  Пані Мар’яна є досвідченим фахівцем місцевого самоврядування та вже давно є великою прихильницею нашої громади. І про Калуш вона не забуває і відтоді, коли працює в Швейцарії, адже багато свого часу вона присвячує збору гуманітарної допомоги саме для наших мешканців, включаючи ВПО.
   ✅ А щоб зібрати кошти для діток, про які сказано вище, Мар’яна Табаркевич разом з ініціативною групою жінок у Швейцарії організувала цілу низку заходів – воркшопи, майстер-класи з розпису писанок, благодійні аукціони (на одному з них продавали навіть рожеві панамки), благодійні обіди тощо.
   Це, насправді, велика і благородна робота. В знак вдячності сьогодні міський голова Андрій Найда вручив Мар’яні Табаркевич  Подяку та попросив передати нашим благодійникам зі Швейцарії запевнення, що передані цільові кошти будуть використані за призначенням, в чому допоможуть ГО «Чисті Серця Калуш» та ГО «Молодь у дії».
Інші новини