9o

У Калуській громаді створено бізнес-каталог

  • 2023.12.22 13:33
    • Громада
    • Економіка
  • 162
У Калуській громаді створено бізнес-каталог, який містить інформацію про 70 підприємств трьох громад.
   На початку року проєкт "Покращення інфраструктури підтримки бізнесу шляхом створення центру його підтримки" пройшов відбір в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». У квітні представники ГО «УФРА» презентували основні активності щодо реалізації проєкту членам Ради підприємців, яка діє при виконавчому комітеті міської ради. Серед 16 заходів - бізнес-каталог. 
   Ідею вдалося зреалізувати у листопаді. Каталог – двомовний (українська і англійська),  містить інформацію про 70 суб’єктів господарювання як місцевих, так і релокованих, 15 галузей Калуської, Верхнянської та Новицької громад. 65 з них - з Калуської.
   Найбільше суб'єктів господарювання – 12 – представлено в галузі оптової та роздрібної торгівлі, 8 – будівництво, 7 – харчова промисловість та громадське харчування, а також: прикарпатський промисловий кластер - 6 підприємств; переробна промисловість – 2; хімічна промисловість – 4; машинобудівна промисловість – 2; легка промисловість – 2; обслуговування, надання послуг – 6; телекомунікації – 2; мистецтво, розваги, спорт та відпочинок – 3; сільське, лісове та рибне господарство – 4; освіта і наука – 2; туризм - 2; транспорт; ремонт автотранспорту – 4.
   У збірнику можна дізнатися про основні види діяльності підприємств, досягнення, а також контактні дані керівництва. Електронна версія доступна за посиланням: https://kalushcity.gov.ua/city/biznes-katalog-kaluskoyi-verhnyanskoyi-ta-novickoyi-gromad.
   Каталог, який фінансувався коштом Європейського Союзу і уряду Німеччини, буде періодично оновлюватися (доповнюватися). Свої пропозиції щодо включення до збірника суб’єкти господарювання можуть направляти на електронну адресу: pidpr-vo@ukr.net
Інші новини