18o

У Калуській громаді СКАСОВАНО усі концертно-розважальні заходи. Маніфест-концерт «ЖИТИ УКРАЇНОЮ» на підтримку українських воїнів, який заплановано на сьогодні, також НЕ ВІДБУДЕТЬСЯ!

  • 2022.06.28 13:20
    • Громада
  • 306

У Основному Законі України визначено, що кожна Людина має невід’ємне право на життя. І ніхто не може бути свавільно позбавлений цього права. Ворог, напавши на Україну мріяв позбавити українців і життя, і права, і Конституції. Але ворог не врахував головного - української міцності і і об’єднавчого супротиву, рішучості захищати своє право вільно жити на рідній землі.

Захищаючи єдину і неподільну суверенну Україну, стримуючи і даючи відсіч ворожій орді, українці спільними силами будують нове суспільство, у якому на першому місці є Людина, її права і свободи, де найвищу силу має закон і порядок, гуманізм і демократія, справедливість і рівність, у якому не буде місця для війни.

Сьогоднішній День Конституції, як і будь який інший день, відлік яких розпочався від 24 лютого є сповнений смутком за невинно убитими ворогом українцями. Відтак, учора, 27 червня ворог ракетним ударом позбавив життя жителів Кременчуга, розбомбивши Торговий центр, де перебували сотні мирних українців…

Інші новини