1o

У Калуській громаді продовжують реєструвати внутрішньо переміщених осіб на грошову допомогу від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді»

  • 2022.06.27 09:47
    • Актуально
    • Соціальна сфера
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 424
23-24 червня представники організації зареєстрували 80 домогосподарств. Окрім раніше зазначеного переліку документів, жителі, які тимчасово мешкають у громаді, ще й заповнюють анкетні дані. Адже пріоритет надаватиметься внутрішньо переміщеним особам, які відповідають певним критеріям уразливості, таким як сім’ї з літніми людьми, люди з інвалідністю тощо.
    Організація "Людина в біді" (PIN) була заснована в 1992 році (https://www.clovekvtisni.cz/en/timeline-5391gp) групою чеських кореспондентів, які вважали, що недостатньо просто інформувати про триваючі конфлікти та почали розсилати допомогу. Поступово вона стала професійною гуманітарною організацією, і останнім часом стала включати такі напрямки, як права людини та освіту.
   В Україні організація "Людина в біді" допомагає постраждалому внаслідок війни населенню, надаючи необхідні продовольчі і промислові товари, засоби гігієни, допомогу у відновленні житла, водопостачання та поліпшення санітарних умов, здійснюючи психосоціальну підтримку, надаючи кошти для існування й грошову допомогу.
     Для того, щоб зареєструватися на грошову допомогу, необхідно прийти за адресою м. Калуш, вул.Сівецька, 2 - приміщення центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді - у понеділок, 27 червня, з 10:00 до 16:00 год (в разі потреби, термін реєстрації може бути подовжено).
   Відгуки про процес реєстрації, якість виконання програми та інші питання, звертайтеся на «гарячу» лінію - 0 800 210 174 (понеділок – п’ятниця з 9.00 до 17.00) або надсилайте листа на електронну адресу hotline.ukr@peopleinneed.cz.

Інші новини