7o

У Калуській громаді продовжують допомагати як бійцям на фронт, так і людям, які знайшли прихисток у нашій громаді, тікаючи від війни

  • 2022.11.02 13:40
    • Громада
    • Освіта
  • 204

Завдяки проєкту «Безпека. Підтримка. Інтеграція» дітки із числа ВПО мали змогу попрацювати з кваліфікованими психологами та отримати підтримку й допомогу в адаптації до нових умов в період війни за технікою «серійне малювання».

   Психологиня Центру професійного розвитку педагогічних працівників Іванна Гриців спільно з педставниками БФ «Карітас-Івано-Франківськ» оформивши заявку, виграли у конкурсі проєктів "Підтримка сталих соціальних послуг для внутрішньо-переміщених осіб в Західній Україні", який реалізовується за сприяння Карпатського фонду та фінансової підтримки FOUNDATION DE FRANCE.

   І ось, вчора, 1 листопада, у Калуському ліцеї №2 відбулася завершальна із дванадцяти зустріч – вернісаж дитячих малюнків. На заході були присутні всі учасники проєкту – дітки з батьками, фахівці психологічної служби закладів освіти Калуської громади - Іванна Гриців, Наталія Лесик, Lesya Bailyak, Таня Кутинська, Оля Яковина, Оксана Мадій, Ніна Гук та Юлія Грушецька, психолог Києво-Могилянської академії, яка є співавтором розробки техніки "серійне малювання" й Леся Дорош, фахівчиня БФ "Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ".

   Отець Іван Бігун благословив усіх присутніх на добрі справи. Учасники заходу ділилися власним досвідом, а саме, як їм вдається звільнятися від негативних емоцій, почуттів, які можуть завдавати шкоди. Кожна дитина отримала грамоту та корисні подарунки.

   Допомагаймо та підтримуймо один одного. Це дуже важливо.

Інші новини