17o

У КАЛУСЬКІЙ ГРОМАДІ – «МОЛОДІЖНА ЗДИБАНКА»

  • 2024.08.30 14:09
    • Громада
  • 50
Сьогодні в Концертному залі команда БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», що діє у співпраці з гуманітарною організацією «Людина в біді» та за фінансової підтримки Чеської агенції розвитку, в рамках проєкту «Віднова» провели для молоді Калуської громади захопливу гру-квіз.


Захід організували для того, щоб зміцнити взаємодію, підвищити рівень комунікації та створити дружню атмосферу між молоддю. Гра поєднує в собі елементи розваги та навчання, стимулює командну роботу, креативність та логічне мислення. У ході квізу учасники спільно вирішували різні завдання, проявляли свої творчі здібності, логічне мислення та командний дух.

Ще одна, і важлива ініціатива, яку втілюють організатори заходу, – залучення активної молоді до участі у «Віднові». Зокрема, вже найближчим часом, 14-15 вересня, в Івано-Франківську проходитиме безоплатний тренінг з проєктного менеджменту. У перспективі – молоді люди нашої громади матимуть змогу навчатися проєктному менеджменту, що дозволить брати участь у різноманітних грантових програмах, спрямованих на відновлення громади.

Участь молоді в проєкті «Віднова» – це можливість опанувати й адвокацію, ефективні методи співпраці й комунікації з органами місцевого самоврядування, бізнесом тощо.

До кінця поточного року організатори планують надати на конкурсних умовах 19 грантів. У наступному році, протягом 12 днів, працюватиме школа адвокації, після чого також надаватиметься грантова підтримка. Вартість гранту становитиме 5000 американських доларів. Тож молодь має великі можливості для розвитку та втілення своїх ініціатив!14:04
Інші новини