18o

У Калуській громаді формується до видання каталог громадських та благодійних організацій. Запрошують представників спільнот заповнити форму

  • 2023.12.07 14:03
    • Економіка
  • 111
У Калуській громаді планується видання каталогу «Громадські та благодійні організації Калуської міської територіальної громади».
   Збірник друкуватимуть у рамках реалізації грантового проєкту «Посилення спроможності і сталості локальних ОГС в умовах воєнного часу — Сила малих спільнот», що реалізовується Калуської міською радою спільно з громадською організацією    “Стратегії і технології ефективного партнерства”.
   Сам проєкт передбачає створення громадського простору (інформаційно-ресурсного центру) для локальних ОГС та проведення інформаційно-просвітницьких заходів.
   Один із них – формування каталогу громадських та благодійних організацій, що сприятиме популяризації діяльності спільнот.
      Для того, щоб та чи інша громадська/благодійна організація із Калуської громади була включена до каталогу необхідно до 15 грудня 2023 року (включно) заповнити форму за покликанням:
Управління економічного розвитку міста Калуської міської ради
Інші новини