10o

У Калуській територіальній громаді відзначили День фізичної культури та спорту

  • 2021.09.15 16:12
    • Спорт
  • 526

У другу суботу вересня уся спортивна громадськість відзначає День фізичної культури та спорту. У Калуській територіальній громаді цей День відзначили особливо святково .

   На свято до відпочинкового комплексу, що знаходиться в селі Сівка-Калуська зібралася уся спортивна родина Калуської громади в кількості 250 осіб. Це наші олімпійці: Тетяна Кіт, Ганна Шевчук, Наталія Солтан, Мар'ян Заткальницький та їхні перші тренери- Микола Пукіш, Микола Шевчук, Людмила Мельник та Микола Богоносюк, а також провідні спортсмени та тренери дитячо-юнацької спортивної школи «Сокіл» та дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, працівники галузі, усі структурні підрозділи управління в справах сім'ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради, вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти міста, громадські спортивні організації та клуби.

   За високі спортивні здобутки на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях Грамотами міського голови та грошовими преміями в розмірі 500 гривень кожному були нагороджені 16 спортсменів та тренерів міста і 15 працівників галузі фізичної культури та спорту за багаторічну, сумлінну працю, вагомий внесок у виховання дітей і молоді та популяризацію здорового способу життя. Нагороди вручили: перший заступник міського голови Мирослав Тихий та заступник міського голови Надія Гуш.

   Також наших олімпійців та їх тренерів привітав народний депутат Едуард Пращук, який вручив їм грошові нагороди. Нагороди були вручені довіреною особою народного депутата, депутатом міської ради Дмитром Вальнюком.

Вітання отримали наші спортсмени і від народного депутата Олега Марусяка, який виявив бажання підтримати калуських спортсменів в частині закупівлі спортивного інвентарю для видів спорту, які культивуються в місті.         

   Працівників галузі фізкультури та спорту у кількості 55 осіб було нагороджено грамотами від управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради та голів Громадських спортивних організацій міста, а саме: ГО ФК «Ігровець» (В.Телько), СОК «Акваторія» (Б.Галайда.), ГО СК «Торнадо» (Д.Бухтарев).

    Усі учасники дійства взяли участь у розіграші безпрограшної спортивної лотереї, від якої отримали потрібні спортивні призи і масу позитивних емоцій.

   Спортивний пікнік отримав високу оцінку від усіх учасників свята.  

Інші новини