15o

У КАЛУШІ ТРИВАЄ ТРАДИЦІЙНИЙ ТУРНІР ДЛЯ ЮНИХ ЛЕГКОАТЛЕТІВ НА ПРИЗИ ЄВГЕНА АРЖАНОВА

  • 2024.04.26 16:51
    • Спорт
  • 63

У Калуській громаді триває традиційний юнацький турнір з легкої атлетики на призи Заслуженого майстра спорту Євгена Аржанова, срібного призера Олімпійських ігор 1972 року на дистанції 800 м. у Мюнхені. Змагання відбуваються на стадіоні «Хімік».
До участі долучилися півтори сотні юних легкоатлетів зі Стрийської ДЮСШ, бігового клубу «Вільні», Івано-Франківської обласної ДЮСШ, клубу спортивного орієнтування «Азимут», спортивного клубу «Gutsul Running Club Junior», Вижницької, Брошнівської, Коломийської, Тисменицької, і, звичайно ж, Калуської ДЮСШ.
Юних легкоатлетів вітали заступниця міського голови Надія Гуш, начальник управління молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, директор департаменту молодіжної політики та спорту, президент Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області Віталій Матешко. Із напутніми словами звернулися і начальник управління молоді і спорту Калуської міської ради Руслан Цюпер і директорка ДЮСШ Калуської міської ради Мар’яна Квятковська.
Вітання від Євгена Аржанова передав присутнім віцепрезидент Федерації легкої атлетики України, голова Федерації легкої атлетики Волинської області, перший учень Євгена Аржанова, спонсор змагань Володимир Рудюк. А Роман Боднарчук, товариш чемпіона, який розпочинав з ним свій спортивний шлях, згадав про становлення і розвиток його спортивного таланту.
Присутні змагаються у бігу на 100, 300, 400, 600, 800 метрів, а також — у стрибках у довжину. Із ними працювала колегія компетентних суддів на чолі з головною суддею змагань — тренеркою відділення легкої атлетики ДЮСШ Калуської міської ради Мартою Ханенків.
Переможці у кожній із категорій отримали відзнаки і цінні дарунки від спонсорів.

Інші новини