30o

У КАЛУШІ ДІЛИЛИСЯ МУЗИКОЮ — ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ

  • 2024.04.29 17:14
    • Культура
  • 100

У неділю, 28 квітня, відбувся концерт викладачів, вихованців, творчих колективів Калуської дитячої музичної школи «Від серця до серця».

У програмі заходу — творчі доробки дитячих учнівських колективів Калуської дитячої музичної школи, вокальні номери, хореографічні постановки,.  Загалом представили 18 номерів. Це — розмаїття класичних творів українських і зарубіжних композиторів, сучасна музика, пісня, народжені у часі повномасштабного вторгнення. Присутніх вразив виступ ансамблю бандуристок і камерного оркестру викладачів «Кантабіле».  Глядачі відмінно сприйняли і виступ оркестру духових інструментів «Золоті сурми» і ансамблю мажореток «Сузір’я». Днями вони повернулися із музичних фестивалів у Франції.

Концерт «Від серця до серця» — третій, заключний, із серії заходів, які Калуська дитяча музична школа реалізовує у рамках грантової програми Міжнародної організації з міграції (МОМ), Агентства ООН з міграції, Представництва в Україні, за фінансової підтримки Yoshiki Foundation America.

За грантовою програмою заклад отримав низку технічних засобів: електропіаніно, мікрофони, техніку для підсилення звуку. Це суттєво полегшує організацію концертів, виїзних виступів і навчальний процес.

У рамках грантової програми також провели інтерактивні заняття для вихованців комунального закладу «Добродія Калуська».

За велику роботу працівникам Калуської дитячої музичної школи подякувала заступниця міського голови Надія Гуш. А начальниця управління культури, національностей та релігій Любов Джуган вручила учасникам оркестру «Золоті сурми» сертифікат на відвідування спорткомплексу «Акваторія».

Інші новини