20o

Комунальники вправно очищають місто і села громади від снігу

  • 2023.12.01 11:55
    • Житлово - комунальне господарство
  • 259

    Сьогодні, 1 грудня, міський голова Андрій Найда у ході ранкового об’їзду оглянув та проаналізував те, як справляється зі снігом наше КП «Калушавтодор», команда двірників управляючих компаній та ОСББ.

  Загалом міський голова задоволений роботою комунальників. – Люди та снігоочищувальні машини активно працюють, – акцентував Андрій Найда. – Дороги та тротуари підсипані протиожеледною сумішшю з піску та солі. На прибудинкових територіях, які знаходяться у відповідальності ОСББ та управляючих компаній «Добродім», «Теплодім», «Комфорт-дім», «М-монтаж» – також наводиться порядок. Дороги обласного та районного значення, які знаходяться на балансі ДП «Дороги Прикарпаття», теж розчищаються. Зокрема, у старостинських округах уже працюють 4 одиниці відповідної техніки. Крім того, міський голова звернув увагу і на проблемні ситуації. Зокрема, Андрій Найда зауважив, що, на жаль, немає змоги як слід розчистити від снігу паркувальні кишені, адже майже скрізь стоять машини. Деякі з них вже тривалий час не від’їжджають зі своїх місць. – Безпосередньо відвідали й КП «Калушавтодор», – повідомив міський голова. – Тут є достатній наявний запас солі та піску, а також укладені угоди з постачальниками щодо збільшення цього матеріалу.

   Оглянули й те, як на підприємстві працюють над виготовленням пісочниць, гойдалок, лавочок, огорож для дитячих майданчиків. Весною дітки нашої громади вже зможуть усе це випробувати. Загалом роботи багато, сніг не припиняється, але комунальники активно працюють!

Інші новини