19o

У ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда відвідав парк культури і відпочинку ім. І. Франка

  • 2024.06.17 14:18
    • Культура
    • Дозвілля
  • 67

Сьогодні, 17 червня, у ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда разом із заступницею Надією Гуш відвідали парк культури та відпочинку ім. І. Франка, адже днями в мережі з’явилося відео від відвідувачки парку про ймовірну несправність колеса огляду.
Згідно з документацією експертного обстеження, колесо огляду може працювати до 2025 року. Також міський голова особисто випробував атракціон.
– Специфічних звуків, які б свідчили про несправність, не зафіксували, – констатував А. Найда. – Рух колеса плавний, тільки чутно звук тертя гуми об метал, що цілком допустимо, особливо після дощу. Але зважаючи на те, що нашого обстеження не достатньо для того, щоб повністю убезпечити мешканців від небезпеки – прийнято рішення викликати працівників організації, які здійснюють технічне обслуговування. Вони проведуть детальний огляд колеса, зокрема справність підшипників. Цей атракціон улюблений для багатьох мешканців громади. Наше завдання зробити все, щоб тут відвідувачі почували себе у безпеці.
Загалом наразі у парку триває ряд робіт. Працівники займаються очисткою озера від водоростей, тож сподіваємося, що до середини липня проблема заростання водойми суттєво мінімізується. Також тривають роботи з покосу трави.
З урахуванням того, що в парку бракує робочих чоловічих рук, адміністрація намагається дбати про впорядкування території. Знайшлися нові працівники, роботу яких видно одразу – парк облагороджується.
За словами директори парку Наталії Паламар, у середу вже можна буде запускати в роботу катамарани, оскільки буде працювати рятувальник.
Робота над вирішенням всіх проблемних питань буде тривати, щоб відвідувачі цієї чудової локації в центрі міста отримували тут лише позитивні враження.

Інші новини