19o

У ГО «Чисті серця Калуш» облаштували кімнату-прихисток для ВПО

  • 2022.12.14 13:39
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 417
Громадські організації активно роблять все можливе тут, в тилу, наближаючи нашу Перемогу.????????
   Волонтерський хаб на базі «Чисті серця Калуш» не тільки продовжує розпочату діяльність від перших днів повномасштабного вторгнення росії, а й постійно її удосконалюють. Сьогодні на обліку організації перебуває орієнтовно до 3,7 тис. мешканців (1 700 сімей), які знайшли прихисток у Калуській громаді. Тут люди отримують не тільки продукти харчування, засоби гігієни, товар для дітей, одяг, а також й психологічну та юридичну допомогу, консультації щодо працевлаштування. Організовують та проводять еко-акції з благоустрою нашої громади.
   ❗️Продовжують також створювати комфортні умови для внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, облаштували дитячу кімнату, в якій можуть гратися діти, поки батьки отримують допомогу. Тут же для наймолодших проводять навчально-розвиваючі заходи. Так, 16 грудня о 15:00 год відбудеться майстер-клас «Моя різдвяна казка», на який потрібно попередньо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/.../1n09RLd8PxSEhoNSX.../viewform...
   ➡️А тепер ще й закінчили ремонт кімнати – прихистку для ВПО. У ній планують не тільки проводити заняття, а також можна буде людям, які посеред ночі шукають прихистку, переночувати.
   І як вже повідомлялося раніше, найближчим часом палатка, яка знаходиться поруч з приміщенням організації, служитиме й пунктом Незламності для всіх потребуючих.
Інші новини