9o

Сьогодні у ДЮСШ «Сокіл» розпочався чемпіонат області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток (2006-2007 р.н.)

  • 2023.02.16 15:55
    • Спорт
  • 400
 Учасниками змагань є представники з усіх куточків Прикарпаття. Загалом, до 100 осіб. До 30 з них – зі спортивних шкіл Калуської громади.
 Це вперше від початку війни проходять обласні змагання. Щира вдячність ЗСУ, що наші діти мають можливість жити звичним життям. Хоча перед початком чемпіонату і була тривога, та поєдинки таки вдалося розпочати вчасно!
  У середині березня у Полтаві повинен відбутися чемпіонат України з вільної боротьби. І саме на ці змагання і буде відібрано10 найсильніших для участі. А потім і на чемпіонат Європи та світу.
 Заступниця міського голови Наталія Кінаш разом із начальником управління у справах сім‘ї, молоді, фізкультури і спорту Михайлом Климом привітали з ювілеєм заступницю директора з навчально-виховної роботи ДЮСШ «Сокіл» Віру Федоровську, якій сьогодні виповнилося 75 років! Щира вдячність Вам, Віро Миколаївно, за багаторічну працю та вагомий особистий внесок у розвиток фізкультури та спорту. Бажаємо Вам міцного здоров’я, спортивного гарту та нових досягнень й успіхів!
Інші новини