6o

У дитячій бібліотеці відбулося нагородження переможців в конкурсі листівок «Напиши Святому Миколаю про свою найзаповітнішу мрію»

  • 2022.12.19 09:47
    • Культура
  • 144

З 6 по 16 грудня 2022 року у нашій громаді проходив конкурс листівок «Напиши Святому Миколаю про свою найзаповітнішу мрію». Після підведення підсумків конкурсу журі визначило шістьох переможців у двох вікових категоріях – молодшій (до 9 років) та старшій (10-14 років).

???? А 17 грудня у дитячій бібліотеці відбулося нагородження переможців та відзначення всіх учасників. З вітальним словом звернулася заступник міського голови Надія Богданівна Гуш. Вона привітала з прийдешніми святами, побажала всім перемоги, миру та здійснення найзаповітніших бажань. Також нагородила подяками і призами переможців та всіх учасників. Адже всі дітки дуже творчо та відповідально поставилися до написання листівок.

☃️Після нагородження дітвора поринула у зимові пригоди, а в цьому їм допомагав сніговик Олаф. Родзинкою свята стала "Кулька побажань для ЗСУ", яку діти створили та разом з малюнками передали для наших захисників військовослужбовцю 79 батальйону 102 бригади Миколі Білоусу, який був присутній на заході.

На завершення всіх чекав солодкий стіл.????????????

Інші новини