31o

У Центр життєстійкості в Калуші сьогодні видавали портфелики та канцтовари першокласникам від благодійного фонду "Карітас – Івано-Франківськ"

  • 2024.08.28 15:18
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 26

«Карітас Івано-Франківськ» організовує благодійну акцію «Перший портфелик» вже 21-ий рік поспіль. У приміщенні Центру життєтійкості сьогодні, 28 серпня, ранці отримали першокласники з родин, батьки яких загинули чи зникли безвісти в зоні бойових дій, батьки яких перебувають у полоні та інших пільгових категорій.

Отець Ігор Пришляк, координатор акції в Калуській громаді, розповів, що така акція відбувається по всій Україні.

Окрім того, присутнім батькам презентували діяльність Центру з метою залучення до заходів, які тут відбуваються. Адже у калуському Центрі життєстійкості працюють психологи, соціальні працівники, які, як зазначила депутатка Калуської міської ради Оксана Савчук, не тільки вислухають, а й допоможуть. У центрі проводять майстеркласи, бесіди, тренінги, надають консультації. При потребі скеровують до потрібних фахівців.

Наталія Кінаш, заступниця міського голови, подякувала організаторам за благодійну акцію, та наголосила, що сьогодні послуги Центру життєстійкості є дуже актуальними. Тому необхідно триматися всім разом та підтримувати один одного.

Варто зазначити, що у Центрі будуть раді волонтерам, які готові допомогти плести сітки. Тут для благородної справи теж облаштовано місце.

Інші новини