18o

У боротьбі за Україну загинув головний виховник студентської молоді Калуського політехнічного коледжу Любомир ФЕДИНЯК

  • 2022.12.25 14:48
    • Актуально
    • Герої не вмирають
  • 290
Любомир Фединяк ще з лютого 2015 року брав участь у антитерористичній операції в найгарячіших точках на карті цієї війни. Був абсолютно свідомий, заради чого і кого туди йшов. Отримав звання молодшого сержанта і був командиром відділення.
   Повернувшись додому, працював на посаді заступника директора з виховної роботи Калуського політехнічного коледжу. Для зміцнення здоров’я дітей та молоді в с. Кропивник зробив справжній стадіон.
   З початку повномасштабного вторгнення ворога на рідну землю, знову, не роздумуючи, взяв до рук зброю і став на захист рідної держави.
  Зв'язок з гранатометником гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу пропав на початку березня. Уся наша громада надіялася і чекала… Лише б був живий… Та, на жаль, гірка новина про загибель нашого захисника підтвердилася .
  Герой України мужньо та саможертовно поліг 7 березня 2022 року під час наступального бою з військовими формуваннями росії поблизу с. Слобода-Кухарська Київської області.
   Це непоправна втрата для кожного з нас, для Калуської громади, для всієї України! У глибокій скорботі разом з родиною, друзями, побратима!
   Вічна пам'ять та слава нашому Герою Любомиру ФЕДИНЯКУ!
Інші новини