9o

Творимо добро разом!

  • 2023.06.07 14:20
    • Соціальна сфера
  • 309

Здавалося б, творити добро й робити добрі справи та вчинки простіше  простого. Адже це не вимагає від людини жодних надприродних зусиль. Все про все необхідно лише слідувати за велінням свого серця і, роблячи щось хороше, думати про те, як приємно це буде для іншої людини.

Доброта – це поклик  душі, коли ти просто не можеш вчинити інакше, окрім як допомогти своєму другові, батькам, а навіть і просто сторонній людині, якій потрібна допомога.

06 травня 2023 року працівниками мобільної бригади, яка діє при Калуському міському центрі соціальних служб, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA, БФ «Батерфлай» та Дитячої точки СПІЛЬНО, за підтримки UNICEF, (Калуський ліцей № 7) здійснено виїзд до прихистку «Теремок», де проживають діти з батьками з категорії внутрішньо переміщених.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей , маленькі мешканці прихистку мали змогу взяти участь в рухливих іграх, інтерактивній бесіді для налагодження комунікації, згуртованості та кращого пізнання один одного.

На завершення заходу, приємним сюрпризом були фрукти та смаколики для дітей від благодійників з Португалії Оксани Соколової-Майя, Надії Виспянської та калушанки Ольги Кучери.

Калуський міський центр соціальних служб висловлює щиру дяку меценатам, які  у такий складний для нас час, допомагають і підтримують тих, хто потребує і дарують дітям радість, дитинство та щирі посмішки!

Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай" працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства.

Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Пушкіна 9а.

#Проєкт СПІЛЬНО. Соціальні послуги*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”, СОС Дитячі містечка України, Соціальна синергія, Дніпровська ліга соціальних працівників, Всеукраїнська організація “Клас”.

Інші новини