19o

Творче представлення старостинських округів Калуської територіальної громади лягло в основу мистецької програми «Квіти у вінок Незалежності».

  • 2023.08.23 20:06
    • Культура
    • Старостинські округи
  • 157

   Програма, приурочена до Дня Державного Прапора і Дня Незалежності, відбулась 23 серпня в парку культури та відпочинку ім. Івана Франка. 23 серпня в парку культури та відпочинку ім. Івана Франка всі одинадцять старостинських округів нашої громади разом із старостами вплітали свої квіти у спільний вінок Незалежності.   

  Прикметно, що кожна квітка була унікальною, адже представляла окремо взяте село із притаманними тільки йому особливостями. Наприклад, команда Студінки вийшла на сцену під пісню-гімн свого населеного пункту. Дівчата тримали перед себе портрети загиблих на війні Героїв, мешканців двох сіл округу. Їх, на жаль, уже аж п’ятеро... Кожне село мало свою оригінальну емблему. І кожне делегувало для творчого номеру свої таланти. Безумовно, були серед них і активні учасники соціального проєкту "Мрій та дій". Цей проєкт, спрямований на згуртування дітей та цікаве і змістовне проведення ними дозвілля, без гаджетів, з реальними друзями – упродовж літніх місяців втілювався в кожному селі громади. Безпосередньо працювали в рамках проєкту спеціалісти Калуського центру соціальних служб.

   А ідейними натхненниками задуму виступили міський голова Андрій Найда і його перший заступник Мирослав Тихий. Досить вагому лепту в реалізацію проєкту внесли керівники Народних домів. За що, власне, вони й отримали сьогодні почесні грамоти з рук заступниці міського голови Надії Гуш. А ще слова подяки лунали на адресу Галини Дидич, очільниці КЦСС, яка спрямовувала співробітників на проведення творчих активностей з дітьми.

   На учасників програми чекав приємний сюрприз - можливість безоплатно покататися на атракціонах.

Інші новини