5o

09-10 ГРУДНЯ В КАЛУШІ ТРИВАТИМЕ XV ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РІЗДВЯНИЙ ФЕСТИВАЛЬ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ

  • 2021.12.09 17:47
    • Громада
    • Спорт
  • 796

Сьогодні, 9 грудня 2021 року, в ДЮСШ "Сокіл" відбулося відкриття XV ВСЕУКРАЇНСЬКОГО РІЗДВЯНОГО ФЕСТИВАЛЮ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ СЕРЕД ЮНАКІВ ТА ДІВЧАТ, засновником якого є Юрій Кірілов, заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту, тренер ДЮСШ управління освіти Калуської міської ради.

     Учасників змагань привітав секретар Калуської міської ради, голова оргкомітету фестивалю Віктор Гільтайчук, який зазначив, що даний захід став можливим за сприяння міського голови Андрія Найди та народного депутата України Єдуарда Прощука. До урочистостей з нагоди відкриття фестивалю долучилися Михайло Клим, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту, депутати міської ради, представники обласної федерації, а також Ігор Барна, майстер спорту, заслужений тренер України з вільної боротьби, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, засновник школи з вільної боротьби у м. Калуші, двохразовий учасник олімпійських ігор Андрій Квятковський, Мар'яна Квятковська, директор ДЮСШ управління освіти, чемпіонка Європи, майстер спорту України міжнародного класу та заслужені тренери України зі Львова, Хмельницького. 

     У фестивалі візьмуть участь 22 команди з різних областей України (Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Житомирської, Волинської) та Молдови. Всього майже 200 учасників. Змагання відбуватимуться у 2 вікових групах: 8-9 та 10-11 років, у 25-ти категоріях.

     Змагання є підготовкою до Всеукраїнського чемпіонату, який відбудеться 21-23 грудня у місті Києві.

Інші новини