31o

Трьом загиблим Героям присвоєно звання Почесного громадянина Калуської громади; розширено перелік послуг ЦНАПу; земельні питання – сьогодні відбулась 72 сесія Калуської міської ради

  • 2024.08.28 13:37
    • Громада
  • 36

Розпочали зібрання приємним моментом – врученням Грамоти Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» генеральному директорові КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради» Ярославові Морозу – «за вагомий особистий внесок у розвиток сфери охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги в умовах воєнного стану, впровадження нових методів діагностики і лікування, сумлінну працю, високий професіоналізм».


Першим із черги депутати одноголосно ухвалили рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Калуської міської територіальної громади» Захисникам України (посмертно), загиблим унаслідок російської військової агресії:
- Ігореві Бойчуку;
- Тимурові Тичковському;
- Богданові Федоріву.
Сесія внесла зміни до кількісного та персонального складу виконавчого комітету міської ради, збільшивши чисельність виконкому до 26 осіб і ввівши до його складу представницю від Молодіжної ради Ольгу Атаманчук.
Перелік соціальних послуг, які надаються через віддалені робочі місця ЦНАПу у старостинських округах, збільшено на 5. Таким чином, у віддаленних робочих місцях уже надається загалом 213 адміністративних послуг.
Одноголосно підтримано рішення про спрямування 150 тис. грн на закриття потреб однієї з військових частин Національної гвардії України.
Затверджено ряд програм. Зокрема, Комплексну Програму розвитку та фінансової підтримки КНП «Центральна районна лікарня Калуської міської ради» на 2025-2027 роки, «Програму запобігання і протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі в Калуській міській територіальній громаді на 2025 рік», «Програми соціально-психологічної підтримки родин ветеранів війни, внутрішньо-переміщених осіб та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах на 2025-2027 роки».
Депутати також схвалили внесення змін у кілька місцевих цільових програм.
Затверджено звіт про виконання бюджету Калуської МТГ за I півріччя і внесено зміни до бюджету громади на поточний рік.
Розглянуто й низку інших питань, дві третини з них – земельні.

Інші новини