16o

Тривають благодійні заходи на підтримку ЗСУ, які проводять, волонтери, громадські організації, творчі колективи, мешканці Калуської громади.

  • 2022.06.17 10:34
    • Громада
  • 983
Калуська міська філія "Союзу українок", виставивши прапор України з автографом фронтмена гурту Kalush на аукціон, вторгувала 18 400 грн. Володарем трофею стало подружжя українців, які проживають в США.
????️Творчі колективи ПК «Мінерал», продовжуючи благодійну акцію «Разом до перемоги», завдяки небайдужим калушанам, 16 червня зібрали 3 700 грн.
????️Поезія також допомогає боротися. Поетеса, філологиня, учителька Калуського ліцею № 10 Тетяна Юзьв'як у міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка презентувала власну збірку поезії "Голосом синіх квітів". На заході звучало багато нових творів про війну з росією, пам’ять, любов, про Бога як в авторському виконанні, так і в театралізованому учасниками Народного аматорського театру «ЛюбАрт» (керівник Любов Липовська). Охочі могли придбати книгу, тим самим допомогти ЗСУ. ????️Тетяна продовжує збір коштів на тепловізор.
????Це лише частина усіх благодійних заходів за останні дні.
Підтримуймо один одного! Допомагаймо! Разом здолаємо ворога!
Інші новини