5o

Триває третій тиждень надзвичайно складної ситуації з пальним. Калуська громада тут не виняток

  • 2022.05.20 14:48
    • Актуально
    • Транспорт
  • 280

Триває третій тиждень надзвичайно складної ситуації з пальним. Калуська громада тут не виняток. Стисло про це - в сюжеті «Суспільне Карпати».

   Насамперед треба подякувати всім перевізникам, керівникам підприємств критичної інфраструктури, які незважаючи на брак палива та шалені стрибки цін на нього, все ж вишукують можливість не зупиняти роботу.
   Заходи, які вживаються на рівні уряду та військових адміністрацій, не вирішують основної проблеми - пальне залишається в дефіциті.

   В зв’язку з цим звертаємо увагу всіх мешканців нашої громади, що в найближчі дні прогнози невтішні.
Прохання до всіх віднестися з розумінням до ситуації, внаслідок якої з об’єктивних причин в найближчі дні можуть бути збої рейсів на окремих міських та приміських автобусних маршрутах.
   Вкотре звертаємося до операторів ринку пального з проханням все ж знайти можливість забезпечити пальним транспорт, робота якого є на сьогодні життєво важлива – автомобілі медичного призначення, пасажирські автобуси, сміттєвози, автомобілі аварійних служб тощо.
   І закликаємо всіх, без виключення, залишатися толерантними та максимально допомагати один одному вирішувати складні проблеми воєнного часу.

Інші новини