7o

Триває робота щодо покращення якості послуг на міських автобусних маршрутах

  • 2022.07.19 16:37
    • Транспорт
  • 381
Почнемо з того, що вдалось вийти з глибокої кризи, яка була спричинена цілою низкою факторів – це і карантинні обмеження, початок військової агресії, різкий ріст цін на пальне тощо. Кількість рейсів впала до критичного рівня (виконувалося заледве 200 (❗️) рейсів у день). Тільки завдяки злагодженим спільним діям служб міської ради та перевізників безперебійно змогли забезпечувати перевезення працівників підприємств критичної інфраструктури до місць їхньої праці та повернення додому.
   Тепер дещо стабілізувалась ситуація і, як повідомлялось раніше, з перевізниками було проведено нараду, на якій домовились спільно попрацювати над поліпшенням пасажирських послуг.
    І вже перші результати є!
   Протягом двох крайніх тижнів (мешканці не могли цього не помітити) відбулось значне збільшення кількості рейсів на міських автобусних маршрутах, особливо в обідній та вечірній час. Також зросла кількість рейсів, на яких здійснюється безоплатне перевезення пенсіонерів за віком та осіб з інвалідністю ІІІ групи. На сьогодні таких рейсів є вже 70 (в це число входять рейси до садово-городніх масивів). Загальна кількість рейсів на сьогодні вже налічується близько 400.
   Розроблено новий загальний графік руху міських автобусних маршрутів, який вже оприлюднено на офіційному сайті та в соціальних мережах.
    З минулого тижня розпочата робота з розміщення інформаційних стендів з графіками руху автобусів на міських зупинках. Вже встановлено 18, планується до кінця місяця не менше 12. Ця робота (виготовлення, монтаж) проводиться самотужки працівниками відділу транспорту управління економічного розвитку.
   І це все не межа. Роботу з перевізниками буде продовжуватися, а особливо в напрямках контролю за сумлінним виконанням рейсів на маршрутах та санітарно-технічним станом транспортних засобів. А про результати обов’язково інформуватимемо нашу громаду.

Інші новини