16o

Триває реєстрація на патріотичний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

  • 2024.08.13 15:26
    • Громада
    • Спорт
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 190

Усьоме Калуська громада візьме участь у традиційному щорічному патріотичному забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України».

Запрошуємо всіх мешканців та гостей доєднатися до цієї важливої ініціативи. Для участі слід зареєструватися, перейшовши за покликанням: https://timer.newrun.com.ua/event/121

Реєстрацію продовжено до 21 серпня 2024 року. Охочих взяти участь у акції від Калуської міської територіальної громади просимо повідомити управління молоді та спорту Калуської міської ради за електронною адресою: kalushsport@ukr.net.

Забіг відбудеться 31 серпня о 10:00. Про місце проведення акції учасників повідомлять додатково. Забіг – щорічна патріотична традиція вшанування пам'яті воїнів, які загинули під час російсько-української війни, приурочена до Дня пам'яті захисників України та має загальнодержавне значення.

Тисячі українців у всьому світі долучаються до Забігу, щоб ушанувати пам'ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України, а також, щоб продемонструвати вдячність рідним полеглих воїнів. Приєднуйтесь до цієї важливої акції!

Гуртуймося навколо пам’яті про волелюбних Захисників, які віддали за Україну найцінніше – власне життя!

Інші новини