17o

Відбувся благодійний ярмарок на підтримку пораненого на фронті земляка - Віктора Тугбаєва

  • 2023.07.10 09:22
    • Громада
  • 280

Підтримати усією громадою пораненого захисника.

В обідню пору 9 липня у Підгірках біля церкви було досить людно. Тривав благодійний ярмарок на підтримку пораненого на фронті земляка - Віктора Тугбаєва. Хоч він не є місцевим уродженцем, але тут одружився, створив сім'ю, відтак - влився до громади. Віктор воює з 2014 року. Внаслідок важкого поранення, якого зазнав на Донеччині, довелось ампутувати одну ногу. Лікарі намагаються врятувати другу.

Тож підгірчани прагнуть допомогти мужньому воїну. Потрібні кошти на лікування і реабілітацію, а можливо - і на протез. "Ми шукаємо відповідні державні програми, але, на жаль, ни них складно потрапити," - розповідає ініціаторка заходу, громадська активістка Тетяна Будзан. "Тому будемо громадою підтримувати Віктора, як тільки можемо!" На ярмарку можна було придбати різноманітні смаколики, домашню випічку, чудові вироби ручної роботи, патріотичну, релігійну продукцію. Місцеві газди пригощали гарячими шашликами, вареники, засипано капустою.

Святковий настрій створював музичний гурт-бенд з обласного центру. Хлопці відгукнулись на запрошення долучитись до благородної справи. Організаторами благодійного ярмарку (третього за ліком у цьому мікрорайоні протягом великої війни) стали: християнський табір "Веселі канікули з Богом" та ініціативна громада Підгірок.

Інші новини