8o

Традиційно до Дня фізичної культури і спорту нагороджено спортсменів Калуської громади та їх тренерів

  • 2022.09.09 14:53
    • Актуально
    • Спорт
    • Гордість нашої громади
  • 405

Без перебільшення можна сказати, що великим здобутком для всієї громади є цьогорічні спортивні досягнення. Це заслуга великої команди натхненних людей – спортсменів, тренерів, керівників спортивних установ, громадських організацій, які працюють на один результат. Нашу скарбничку поповнили десятки перемог на всеукраїнському, міжнародному та світовому рівнях.
З нагоди Дня фізичної культури і спорту, який щорічно відзначається у нашій державі у другу суботу вересня, міський голова Андрій Найда та його заступниця Надія Гуш привітали та нагородили грамотами і преміями 36 працівників спортивної галузі: тренерів-викладачів, членів громадських спортивних організацій. Зокрема й «Калуш АРМ», «Аркан стихій», «Кузня чемпіонів», спортивного клубу дзюдо і самбо «Богатир», «Калуш-біжи», футбольного клубу «Ігровець», «Сокіл», «Спарта», ФК «Гарда» та ін.
Щиро вдячність кожному за вагомі досягнення, розвиток спорту в громаді, популяризацію здорового способу життя та підняття престижу України на світовій спортивній арені. Пишаємося!
Серед нагороджених – багато військовослужбовців та волонтерів. Значна частина їх зараз на передовій захищають нашу рідну землю, тому по нагороди прийшли їхні батьки та діти. Спортсмени – це сильні, мужні, витривалі особистості. Глибока вдячність та низький уклін за активну громадську позицію та особистий внесок у нашу ПЕРЕМОГУ!
Слава Україні!

Інші новини