32o

Традиційна робоча нарада зі старостами відбулась 26 грудня в залі засідань виконкому Калуської міської ради

  • 2023.12.26 16:45
    • Старостинські округи
  • 140

   Сьогодні, 26 грудня, Калуський міський голова Андрій Найда провів традиційну робочу нараду за участю очільників старостинських округів громади, заступників міського голови, представників виконавчих органів ради.
   Керівники окремих структурних підрозділів міської ради поінформували про поточну роботу у старостинських округах. Так, заступниця начальниці управління освіти Леся Кобзан зазначила, що у закладах загальної середньої та позашкільної освіти триває канікулярний період. Навчальний процес відновлять 8 січня. Суттєво знизився рівень відвідуваності дошкільних закладів.
   КП «Калушавтодор» протягом тижня проводив поточні роботи: розвозив по селах щебінь (Сівка-Калуська, Вістова), матеріали для ремонту криниці (Боднарів), піскосуміш, а також – здійснював комісійне обстеження стану дерев. Начальник УЖКГ Тарас Фіцак нагадав, що у січні-лютому продовжиться обрізка аварійних дерев і закликав старост поквапитись із поданням відповідних заявок. У Сівці-Калуській чистили річку, скеровували русло, щоб не підмивало опори мосту. Залишилось завершити дрібні роботи.
   Начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайло Клим анонсував змагання з волейболу серед дворових команд, які відбудуться 28 грудня у ДЮСШ «Сокіл». Вік учасників 14-16 років.
   Староста Сівки-Калуської Василь Тимчишин нагадав про необхідність розширення площ для поховань померлих у Голині. Міський голова дав доручення активізувати роботу щодо вирішення цього питання. Староста Студінки Марія Стасюк повідомила про загрозу руйнації старої церкви у Середньому Бабині. Дерев’яну споруду точать комахи і її необхідно обробити спеціальними розчинами. Досі залишається актуальною вакансія працівника у нещодавно відремонтованому місцевому ФАПі.
   Святковий настрій принесли на нараду колядники. Парафіяни римо-католицького костелу Свято Валентина разом з настоятелем храму о. Романом Стадником подарували усім присутнім колядки у майстерному супроводі сопілки та бандури. А колядники із парафії УГКЦ Зіслання Святого Духа вражали дотепним і патріотичним Вертепним дійством.

Інші новини