13o

ТОВ «ЕКО-ПРИКАРПАТТЯ» доводить до відома споживачів комунальної послуги «Поводження з побутовими відходами» наступну інформацію:

  • 2021.05.11 08:02
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
    • Комунальна власність
  • 1100

Відповідно до протоколу засідання комісії з проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Калуської міської територіальної громади № 7 від 15 березня 2021 року та рішення виконавчого комітету міської ради від 17 березня 2021 року № 81 «Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Калуської міської територіальної громади» ТОВ «ЕКО-ПРИКАРПАТТЯ» визначено єдиним виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території Калуської МТГ.

Відповідно до ст. 12 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" надання житлово-комунальних послуг здійснюється на договірних засадах. На основі та відповідно до Типового договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами, затвердженого Постановою КМУ № 1070 від 10.12.2008р. (із змінами) ТОВ «ЕКО-ПРИКАРПАТТЯ»підготовлено проект договору із споживачами послуг та створено умови для його підписання.

Просимо споживачів – фізичних осіб що проживають, зареєстровані чи є власниками(співвласниками, користувачами) нерухомого майна на території Калуської МТГ прибути в абонентський відділ ТОВ «ЕКО-ПРИКАРПАТТЯ» для укладення договору.

Контактна інформація:

адреса -  м.Калуш, вул. Підвальна, 2-а;  тел. 067-3443-177; e-mail: ekokalush@gmail.com

Згідно ст.9 Закону «Про житлово-комунальні послуги» споживач не звільняється від оплати житлово-комунальних послуг, отриманих ним до укладення відповідного договору.ТОВ «ЕКО-ПРИКАРПАТТЯ» фактично надає послуги на відповідній території з 01 травня 2021р. Відтак споживачі таких послуг зобов’язані їх оплачувати. Відсутність договору не є підставою не оплачувати житлово-комунальні послуги.

Також публікуємо «Публічний договір про надання послуг з поводження з побутовими відходами», умови якого застосовуватимуться в разі ухилення споживача від виконання обов’язку з укладення договору в письмовій формі.

Приєднані файли

Інші новини