18o

Досвід роботи ГО «Спогади України» ввійшов у 100 кращих кейсів партнерства влади та громади

  • 2023.11.02 14:47
    • Громада
  • 286

    Громадська організація «Спогади України» та її засновники Мар’яна Ковальчук і Владислав Цюпа визнані найкращими у партнерстві влади та громади.

   У м. Києві відбувся ярмарок проектів громадських організацій та відбір успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення. І ГО «Спогади України», яка створює цифрові матеріали для увічнення пам’яті полеглих Захисників України, ввійшла в топ 100 найкращих спільнот України. Відзначали також благодійні фонди та інші громадські формування, які відіграють важливу роль в українському суспільстві. Всього на участь у ярмарці подали заявки до 400 організацій.

   Сьогодні громадська організація «Спогади України» охопила вже всю Україну. Створено понад 300 відеопам яток про Захисників, які загинули.

  «Ми масштабуємося та не зупиняємося на досягнутому, тому що ціль нашого проєкта - це зберегти памʼять про кожного Героя нашої країни! Дякуємо усім нашим Героям, які тримають наше мирне небо! Слава Україні і всім Захисникам!» - зазначила Мар’яна Ковальчук.

  Справа, яку реалізовують члени ГО «Спогади України» – надважлива! Зберегти пам'ять про наших полеглих Захисників – наш обов’язок! Подати заявку на увічнення пам'яті про Героїв України можна, перейшовши за посиланням https://memoriesofua.com/.

Інші новини