24o

У Студінці відбувся благодійний футбольний матч

  • 2024.05.13 11:30
    • Громада
    • Спорт
  • 86

У неділю, 12 травня, у Студінці відбувся благодійний товариський матч між командою ФК «Студінка» і професійною командою ФК «Скала 1911» м. Стрий, яка бере участь в 2 лізі чемпіонату України. 

Гравців та вболівальників привітали заступник міського голови Богдан Білецький та начальник управління молоді і спорту Калуської міської ради Руслан Цюпер. 

Вони вручили президентам клубів подяки від Калуської міської ради, Калуської районної асоціації футболу за участь команд у благодійному футбольному матчі та постійну волонтерську діяльність. Підтримати «Скалу» приїхав і міський голова Стрия Олег Канівець.

Ініціаторами гри були господарі поля – ФК «Студінка». Команда клубу, її президент Любомир Скульський і вся громада Студінського старостинського округу від початку повномасштабної війни активно волонтерять. На матчі кожен охочий мав змогу зробити донат на підтримку ЗСУ. Команда ФК «Скала 1911» розіграла між охочими м’яч з підписами гравців та футболку з логотипом клубу. 

У перерві між таймами гравців підтримувала команда черлідерок Студінської гімназії. 

Під час матчу панувало не суперництво, а єднання заради спільної мети — підтримки Захисників. Проте, із свистком арбітра, що сигналізував про закінчення матчу, рахунок становив 3:0 на користь гостей — команди ФК «Скала 1911». 

Під час матчу вдалося зібрати 20 256 гривень. Організатори передадуть на потреби військової частини, де служать їхні односельчани. 

Дякуємо всім за потужну гру заради підтримки наших Захисників!

Більше  фотографій за посиланням 

https://www.facebook.com/share/p/UA3Ck8H5dkAJEWDE/

Інші новини